Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
П`ятниця, 29.03.2024, 06:41
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Червень » 1 » Свято останнього дзвоника 2017
10:28
Свято останнього дзвоника 2017

Прощання з дитинством….

30 травня 2017 року в Чигиринській ЗОШ І-ІІІ ст.  №1 ім. Б.Хмельницького продзвенів останній дзвінок, який завжди з любов’ю та турботою проводжає у доросле життя своїх випускників. Як завжди на святкову лінійку зібралися учні, вчителі, батьки та багато гостей. За шкільною традицією директор школи нагородив найкращих учнів школи – переможців  різноманітних олімпіад, конкурсів.

На святкову лінійку завітала помічник-консультант народного депутата України Володимира Зубика Лариса Малкова, яка в рамках програми для обдарованих дітей «Інтелект року» передала від нардепа грошові винагороди переможцям обласних олімпіад, МАН і їхнім педагогам-наставникам. Також Лариса Малкова передала від Володимира Зубика Подяки педагогічним колективам за виховання обдарованої молоді, ноутбук для майбутніх першокласників, що навчатимуться в класі за проектом «Інтелект України».

В цей день багато вітань було саме випускникам. Випускники 2017 р. подякували вчителям за знання та мудрі поради. Свято закінчилося Останнім дзвоником,  який дали Гончар Вадим (11 клас) і Стеблін Владислава (1 клас).

Переглядів: 567 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]