Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Субота, 20.04.2024, 17:05
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Вересень » 12 » Олімпійський тиждень в школі
21:40
Олімпійський тиждень в школі

З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного і морального здоров’я з 6 вересня по 9 вересня в школі проводився Олімпійський тиждень під гаслом  «Рух заради здоров’я».

 Змагання, конкурси, естафети, веселі старти , змагання з футболу - все це у дні святкування чекало  на учнів школи. 6 вересня спортивний майданчик зібрав учнів 5-х класів, які змагалися в естафеті «Олімпійське лелеченя» ,  серед учнів 6-х класів  було  проведено  естафету «Веселі старти» .    

Протягом «Олімпійського тижня» учні 5-11 класів боролися за першість школи з черлідінгу, підготували інформаційні повідомлення про Олімпійські ігри  2016.

9 вересня на міському стадіоні «Колос» збірна  команда учнів школи боролася за першість з легкоатлетичного багатоборства та футболу серед шкіл району. За підсумками змагань учні  посіли  призове  місце.

 На загальношкільній лінійці підведені підсумки проведення Олімпійського тижня.  Учитель фізичної культури Мішенко Сергій Васильович вручив грамоти  переможцям  спортивних змагань та конкурсів.    

 

 

Переглядів: 662 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]