Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
П`ятниця, 26.04.2024, 13:01
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Січень » 22 » Новорічний карнавал
02:00
Новорічний карнавал

Починаючи з 23 грудня у школі залунали новорічні пісні, проходили гомінкі та радісні театралізовані новорічні ранки, до яких ретельно готувалися класоводи, малята зі своїми батьками, та агітбригада старшокласників, виступ яких став приємним сюрпризом для школярів.

Діти розважалися граючись, співаючи, танцюючи навколо ялинки, в очікуванні подарунків від Діда Мороза.

    Новорічний карнавал став довгоочікуваним святом для учнів 8-11 класів і фінальним акордом цілого ряду заходів з нагоди святкування Нового року. З перших хвилин вечора стало зрозуміло, що до свого виступу готувались з великим  ентузіазмом та невичерпним творчим потенціалом усі без винятку, як старшокласники, так і класні керівники учнівських колективів.  Старшокласники приготували гарні святкові номери: співали, танцювали, показували сценки.  На карнавалі пройшов парад Дідів Морозів та Снігуроньок. Кожний Дід Мороз водив хоровод разом з своїм класом, а Снігуроньки вирізали сніжинки.

 Дочекалися присутні і традиційного вручення премії «Золотий циркукль» в  номінаціях, що розкрили і підбили підсумки неповторного і цікавого шкільного життя учнівської молоді за останній рік. Інтригою, до останньої хвилини, залишались 2 номінації: «Король» та «Королева школи»,  почесними дипломами були нагородженні Чорний Володимир та Кришня Тая. В номінаціях «Кокетка» та «Дон-жуан» стали Кривенко Оля та Коцуренко Ігор. «Вчитель року» - Динда О.В., «Бешкетник року» - Шишко Володимир. Новою стала номінація «Гуморист року» ним став учень 11 класу Курганський Іван.  


Після закінчення свята старшокласників та гостів школи було запрошено на святкову дискотеку!

Переглядів: 862 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]