Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
П`ятниця, 29.03.2024, 11:54
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Гра-шоу «Ми любимо Чигиринщину»
01:41
Гра-шоу «Ми любимо Чигиринщину»
    Напередодні районного свята « 90 –річчя утворення Чигиринського району» в Чигиринській ЗОШ  І – ІІІ ст. №1 ім. Б. Хмельницького була проведена цікава   пізнавальна гра – шоу  « Ми любимо Чигиринщину»
    До проведення гри учні 3–х, 4–х класів ретельно готувалися. На уроках і в позаурочний час вивчали історію рідного краю, легенди та малювали малюнки на тему «Рідне місто» , вчили вірші місцевих поетів.
    Гра розпочалася представленням команд. Команду «Чигиринці» капітан – Новіцький Дмитро   та «Чигиринки» капітан – Жадан Анна   зустріли  бурхливими оплесками  вболівальники.  За ходом  гри спостерігало журі.
    Гра – шоу складалася з 5 – ти раундів. 
    І раунд «Відеофрагмент» зацікавив і гравців, і вболівальників. Адже діти мали змогу заочно побувати  в  Києві на Володимирській гірці, в Корсунь – Шевченківському , місті Каневі на Чернечій горі  та піднятися на знайому Замкову гору.
    ІІ раунд розпочався виступом дуету , в складі бабусі Ані Жадан , що проживає в селі Матвіївка Чигиринського району та вчителя трудового навчання Іващенка Олександра Миколайовича, вони виконали пісню «Рідна сторона». А потім капітани команд розповідали легенди про Чигирин та Богдана Хмельницького.
    Під час проведення ІІІ раунду  «Подорожуємо Чигиринщиною» команди  мали змогу позмагатися  в умінні  впізнавати за фотознімками різні куточки і пам’ятні місця Чигиринського району.
    ІV раунд «Чи знаєш ти?» показав, наскільки діти знають історію рідного краю . Гостем була ще одна бабуся Ані Жадан  - Тетяна Дмитрівна Жадан, що мешкає а селі Тіньки  Чигиринського району. Вона  прочитала власний  вірш про колишні затоплені  села на території району.
    І завершив змагання   V  раунд «Як ми знаємо Чигиринщину»  Гравці мали змогу  показати  наскільки  вони спостережливі , часто буваючи  біля пам’ятників у місті Чигирині..
    Журі визначило  переможця. Ним стала команда дівчаток «Чигиринки»
Команди підготувала і провела гру – шоу  Сіянко Валентина Михайлівна, класний керівник
 4 - Б класу.




Переглядів: 785 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]