Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 25.04.2024, 15:32
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Бібліотечні новини
12:41
Бібліотечні новини
З метою заохочення молодших школярів до читання книг, у шкільній бібліотеці було проведено виховний захід для учнів 2-их класів. Для майбутніх активних читачів бібліотекарі підготували мультимедійну вікторину за мотивами популярних казок. Учні з цікавістю спостерігали за сюжетом на екрані та вслухалися в уривки художньої прози, аби якнайшвидше відгадати назви вже відомих їх казочок.
По закінченню вікторини В. І. Міщук ознайомила другокласників з книжковими виставками, що діють у бібліотеці, та з фондом літератури для наймолодших.
Тож кожен учень мав змогу обрати собі книгу до душі.

А учні 3-4-их класів ознайомилися з історією виникнення та розвитку бібліотек від найдавніших часів до сучасності. Для кращого засвоєння школярами матеріалу та зацікавленості в його сприйнятті, бібліотекарі поєднують наочність образів зі звуковим супроводом. Діти дізналися про бібліотеку Ашшурбаніпала, що існувала VII ст. до н.е. в Ніневії - ця бібліотека складалася з глиняних табличок; про Олександрійську бібліотеку, що зберігала книги-сувої; про бібліотеку Ярослава Мудрого – першу бібліотеку на Русі та про найбільші бібліотеки сучасної України.
Наші маленькі читачі відвідують та обіцяють відвідувати і надалі районну бібліотеку для дітей та шкільну бібліотеку.
Переглядів: 535 | Додав: biblio1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]