Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Субота, 20.04.2024, 05:19
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Жовтень » 25
 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Це є ознака безмежної шани і поваги до подвигу тисяч партизанів, які у грізні роки Великої Вітчизняної війни відіграли неоціненну роль у здобутті радянським народом великої Перемоги над фашизмом.  
25 вересня 2013 року в нашій школі відбулися  заходи з нагоди 72-річниці всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Так учні 9-х класів організували зустріч з хором ветеранів війни та праці нашого міста. Зустріли почесних гостей тепло і привітно. Старшокласники підготували розповідь про історію створення колективу, а учасники хору познайомили школярів з піснями воєнних років. 
Також учні та гості школи мали змогу відвідати виставку  фотографій, документів та ужиткових предметів років Великої Вітчизняної війни, екскурсоводом якої була у ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: Vlad | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)

2 жовтня 2013 року у приміщенні Чигиринської загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів ім. Б.Хмельницького відбулася зустріч з найдосвідченішими і найповажнішими освітянами, ветеранами педагогічної праці нашої школи.
Святкове дійство пройшло по-домашньому в теплій атмосфері, адже зустрілися люди, за плечима яких великий педагогічний стаж, ті, хто знання, любов і турботу віддали професійній освіті і дітям.
Частування і вшанування, концертні виступи і вітальні промови створювали яскравий калейдоскоп приємних вражень. Лунали щирі слова глибинної вдячності сивочолим освітянам за копітку самовіддану працю від директора школи Мирошніченко Т. І., колег, учнів.

Переглядів: 710 | Додав: Vlad | Дата: 25.10.2013 | Коментарі (0)