Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
П`ятниця, 26.04.2024, 15:09
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Березень » 12 » Вітаємо переможців
07:24
Вітаємо переможців
    Однією з форм роботи з учнями у Чигиринській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 ім. Б. Хмельницького є участь у роботі Малої академії наук -  написання науково-дослідницьких робіт. Уже декілька років цією діяльністю займаються  шанувальники історії (керівник Дяченко Г.В., учитель історії), що працюють у секції історичного краєзнавства. До досліджень юних істориків цього року долучились і дослідники у секціях – географії та української мови. Достойно представивши школу у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН на районному рівні, п’ять  учнів нашої школи ввійшли до складу районної команди  учасників  обласного конкурсу: Кришня Таїсія, Корогод Альона, Баришева Руфіна, Рудь Анастасія, Брель Олександр.
    Педагогічний і учнівський колектив школи на загальношкільній лінійці привітав переможців обласного конкурсу МАН у секціях: історичне краєзнавство – Кришню Таїсію, ученицю 11 класу - 2 місце, Рудь Анастасію, ученицю 9-Б класу – Диплом за високий рівень підготовки (керівник Дяченко Г.В. учитель історії); у секції географія – Корогод Альону, ученицю 10 класу - 3 місце (керівник Хмельовська І.М., учитель географії); у секції українська мова  – Баришеву Руфіну, ученицю 9 класу  - 3 місце (керівник Андреєва Н.О. учитель української мови та літератури) .
    Заступник директора  школи з навчально-виховної роботи Мартиненко О.В. висловила сподівання про те, що у майбутньому все більше учнів будуть пробувати свої сили в роботі Малої Академії наук.

Переглядів: 576 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]