Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 28.03.2024, 12:22
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2015 » Березень » 26 » Зустріч гостей
12:30
Зустріч гостей

25 березня колектив Чигиринської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Б.Хмельницького приймав делегацію педагогів та учнів  Лисичанської ЗОШ І-ІІ ст. №24, з якою у листопаді минулого року було підписано угоду про співпрацю.

 Зустріч розпочалася невеличким концертом, який підготували учні школи. А між номерами художньої самодіяльності ведучі коротко познайомили гостей з навчальним закладом. Далі діти мали можливість взяти участь у майстер-класах: «Лялька-мотанка», «Великодня писанка», «Український сувенір».  Учні  власноруч виготовляли Янгола добрих новин, писанку та прикраси в українському стилі. Допомагали їм у цьому керівники творчих майстерень: Боровиченко Н.А., вчитель Чигиринської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, працівники музею під керівництвом Пискун О.О. та керівник гуртка БДЮТ Кривенко Л.В. По закінченні майстер-класів учителі-тренери Майстренко Т.М., Сіряк О.О. та Степанова Н.В. провели для дітей з Лисичанська вправи з елементами тренінгу, підсумком яких стало «Дерево настрою» та «Паркан побажань школі». В кінці перебування директор школи та учні вручили гостям подарунки: кожен із гостей отримав сувенір – козацьку булаву, а для навчального закладу – альбом «Абетка Чигиринщини».

            Гості з Луганщини висловили подяку за теплий прийом. Перед від’їздом всі учасники зустрічі сфотографувалися на пам'ять біля школи, яка носить ім’я нашого видатного земляка Б. Хмельницького.

Переглядів: 861 | Додав: Vlad | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]