Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 25.04.2024, 16:31
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2017 » Березень » 1 » Урок МУЖНОСТІ
15:59
Урок МУЖНОСТІ

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

28 лютого 2017 року учні 7-х класів провели урок Мужності, на який був запрошений випускник нашої школи - Лютенко Костянтин, учасник АТО. Затамувавши подих, слухали семикласники про те, що довелося йому побачити і пережити, захищаючи нашу країну. Ретельно підбираючи слова, мужній воїн описував жахіття цієї нав’язаної нам війни.

Костянтин своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошений воїн намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей.

Ця зустріч залишила у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

 

Переглядів: 611 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]