Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Середа, 24.04.2024, 20:51
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Назустріч мрії
15:07
Назустріч мрії

Сьогодні кожний громадянин України виборює мир та спокій для нашої рідної землі. І це в особливий спосіб робимо ми - діти, виборюючи мир  творчістю! Адже, творчість – це  зброя , яка в нас є.

     Ми, учні, прагнемо довести  всім, що таке мир, єдність, спільна справа та розуміння один одного незважаючи на те,  якою мовою ти спілкуєшся. Роблячи спільні  справи  нас  об’єднує любов до людей, до Батьківщини, прагнення миру.  З початком навчального року в школі оголошено проведення марафону «Діти за мир, за єдину країну» в ході якого учні взяли участь у таких заходах: благодійний ярмарок «Діти  - дітям Лисичанської школи» (на зібрані кошти школярі закупили канцтовари та передали їх разом зі своїми листами та малюнками в відбудовану Лисичанську школу №24 якій буде присвоєно ім’я нашого земляка Б. Хмельницького); флешмоб  під гаслом «Діти за мир, за єдину Україну»; квест «Патріот»;виставка малюнків «Україна - єдина  країна», вечір «Ланцюг миру», акція «Герої АТО, а попереду ще багато справ….

    Ми,  учні школи, співчуваємо усім, хто опинився в зоні бойових дій на Сході нашої держави та разом виступаємо із закликом до миру!

Хочеться вірити, що здоровий глузд переможе і настане мир. 

 

 

Переглядів: 583 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]