Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 25.04.2024, 21:13
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Лютий » 4 » Ми - патріоти
03:36
Ми - патріоти

Цього року наш район відзначає славетну  дату – 90-річчя. У рамках цього святкування в Чигиринській ЗОШ №1 ім. Б. Хмельницького  21 – 25.01  2013р. було проведено тиждень «Ми – патріоти».

Педагогічний та учнівський колективи організували ряд заходів, які направлені на виховання в підростаючого покоління  любові до рідної землі, гордості та патріотизму.

Класні керівники  5 – 11 кл. організували фотовиставку «Чигирин. Історія і сьогодення». Збираючи  матеріал, учні мали змогу краще пізнати минуле нашого міста.

Класоводи 1 – 4 класів долучилися до справи, провівши виставку малюнків «Моя Чигиринщина». Молодші школярі з великою любов’ю та завзятістю вимальовували куточки рідного міста.  Класовод  Лавріненко А .І. підготувала  змістовне  свято «Історія мого краю», під час якого діти збагатили  свої  знання про славний Чигирин.

А учні 6-х класів під керівництвом  Степанової Н. В. пізнавали минуле рідного міста під час виховного заходу «Я люблю своє місто».

Традиційно в школі імені Богдана Хмельницького проводяться музейні уроки. У цей період працівники музею провели ряд цікавих, змістовних  уроків на тему «Чигиринщина в історії України».

Так учні 5-х класів прослухали цікаву ілюстровану розповідь Левченко  Н.Ф. про шкільну форму, а учні 6-х класів долучилися до дослідницької роботи «Топоніми кутків та околиць Чигиринщини» під керівництвом  Харченко Л. І. .   Трощинська О.І. донесла до семикласників красу поетичного слова про Чигиринщину.

Учні 8 –х класів прослухали інформацію про остарбайтерів та в’язнів концтаборів (Абашіної Л.). Про утворення Черкаської області  дев’ятикласники дізнавалися від Чепурного О.В., а інформацію про загублені села під час переселення учням десятого та одинадцятого класів розповіла Чигирик Н.В.

Для перегляду фотографій перейдіть до фотоальбому.

Переглядів: 741 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]