Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
П`ятниця, 29.03.2024, 02:47
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Лютий » 26 » Епідемія доброти
12:09
Епідемія доброти

18 лютого в Чигиринській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Б. Хмельницького  стартувала акція  «Епідемія Доброти 2013», яка проходила протягом тижня під гаслом «Поспішай творити добро!». Всі сплановані  заходи   стали  поштовхом до гарних, добрих справ,  привернення  уваги до хороших вчинків, слів підтримки, посмішки, тепла.

В школі проведено:

·        Акцію «Подивись на світ по-новому», тобто очима небайдужої до чужого лиха чи негараздів людини, здатної творити добро.

·        Акцію «Не словом, а ділом!»,  під час якої представники шкільного парламенту закликали учнівські колективи на прикладі реальних добрих справ «розповсюджувати епідемію доброти».

·        Тематичний фонд «Здорова дитина»  дає можливість не тільки висвітлювати проблеми, пов’язані зі збереженням здоров’я та гарного самопочуття школярів, а й бажання окремих його представників, наприклад, поповнити шкільну аптечку необхідними медикаментами.

·        Аукціон «Поділись своїм добром», який відбувся в навчальному закладі і свідчить про незборимі прагнення молодого покоління бути безпосередніми учасниками доброчинних справ. Всі класні колективи не лише на слові, а й на ділі показали себе з кращого боку, поділившись своїми улюбленими книгами, іграшками, журналами, листівками з дошкільнятами та зібрали подарунки для пацієнтів дитячого відділення міської лікарні.

·        Жива газета « Мої добрі справи», дала можливість висвітлити благородні помисли та прагнення учнівської молоді  до доброчинності. Тут можна прочитати, зокрема, і про плани щодо розбудови міста: ; прагнення обігріти і розрадити безпритульних; створення благодійних фондів для збору коштів хворим  на рак дітям…

·        Діяльність волонтерських загонів стала фінальним акордом та втіленням мрій і сподівань багатьох малюків, яких відвідали учні школи  в дитячому садочку «Зірочка» та дитячому відділенні Чигиринської районної лікарні. Маємо надію, що ті прості речі: книжечки, розмальовки, олівці, іграшки допоможуть маленьких пацієнтам швидше одужувати і частіше посміхатись!







Переглядів: 763 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]