Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 25.04.2024, 05:35
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Березень » 16 » До уваги батьків майбутніх першокласників!
22:13
До уваги батьків майбутніх першокласників!

Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 ім. Б. Хмельницького проводить набір учнів до 1 класу за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

Учні до цього класу приймаються на конкурсній основі, мета якого полягає у формуванні колективу учнів з високим інтелектуальним потенціалом.

Умови конкурсного прийому до 1 класу, поширюються на дітей, батьки яких виявили бажання навчати їх у класі, що працює за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

У конкурсі можуть брати участь діти незалежно від місця проживання.

Випробування в рамках конкурсного приймання до 1 класу проводяться в період з 1 квітня по 1 червня 2016 року. За наявності вільних місць у класі, який працює за проектом, проводиться додатковий конкурсний добір у червні місяці.

День конкурсних випробувань буде визначено школою по мірі формування груп учнів, які бажають вступити до проектного класу. Про дату випробувань буде оголошено батькам особисто та на сайті школи.

До участі в конкурсі допускаються діти на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, що подається на ім’я директора школи (додаток 1).

Співбесіда з дітьми буде проходити лише у присутності батьків, за завданнями, які розробили науковці – психологи і педагоги, які здійснюють науково-методичне супроводження проекту «Інтелект України». Не допускається перевірка знань та умінь дитини понад обсяги державних вимог.

Зарахування до проектного класу дітей проводиться протягом 5 днів після оголошення рішення конкурсної комісії .

Шановні батьки! Навчальний заклад гостинно та привітно відкриває двері для всіх батьків майбутніх першокласників, які виявили бажання вступити до 1 класу нашої школи, чи то до проектного класу, чи звичайного.

До школи подаються такі документи:  заява батьків (додаток 2), копія свідоцтва про народження, медична картка встановленого зразка.

За детальною інформацією просимо звертатися до адміністрації навчального закладу


 

Переглядів: 623 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]