Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
П`ятниця, 19.04.2024, 03:29
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2015 » Лютий » 21 » День здоров’я в школі
13:58
День здоров’я в школі

Добре,  міцне  здоров’я  -  головна  умова  повноцінного  життя.      Здоров’я  допомагає  нам  реалізовувати  свої  плани,  успішно  вирішувати життєві  завдання  і  долати  труднощі.  Але  жодні   успіхи  на  мають  сенсу, якщо   втрачається  здоров’я.

Всі ми хочемо жити довго, відчувати себе добре і завжди бути у формі. Хтось для цього ходить в спортзал, хтось дотримується певної дієти, а хтось намагається позбутися шкідливих звичок: куріння і алкоголь. А адже насправді зберегти молодість і здоров'я можна за допомогою правильного харчування.

Дієти мають множинні негативні наслідки, як для організму, так і для психіки. Набагато важливіше знати шкідливі і корисні властивості продуктів і дотримуватися здорового харчування!

День здоров’я в школі пройшов з користю. Протягом дня учні школи взяли участь у акції «Їжа, яка нас вбиває»  дізнавалися про користь фруктів та овочів, правила здорового харчування, малювали малюнки, робили колажі на тему «Здорове  харчування» та інформаційні бюлетені «Небезпечні смаколики», познайомилися з виступом агітбригади « Вітамін» ….

Переглядів: 915 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]