Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Субота, 20.04.2024, 01:05
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » День захисника України
09:16
День захисника України

14 жовтня – одне з найбільших свят року - свято Покрови Пресвятої Богородиці. І не тільки. 14 жовтня ми відзначаємо День захисника України та День українського козацтва! Козак – лицар честі і мужній захисник незалежної країни. Для козаків Покрова була найбільшим святом. Воїни, козаки,  що стояли на захисті християнської віри та свого народу, молилися, щоб Богородиця захищала їх, покривала своїм покровом і визволяла від несподіваної смерті.

Запорізькі козаки не тільки вміли захищати рідний край, показуючи свою відвагу, сміливість, витримку. У вільний час вони розважались, граючи у різні ігри і забави. Вони дуже часто змагались між собою, щоб розвивати свою силу, витримку і мужність. І ми як нащадки роду повинні продовжувати їх традиції.

Свято «Козацькі забави» , яке проходило в РБК зібрало всіх юних козаків та козачок нашого міста. Команда  школи «Джмелі» у складі учнів 5-Б класу : Руденка Дениса, Проценка Артема, Чалика Даніїла, Тихого Віталія,  Антона, Едуарда  виборола  у запеклих змаганнях ІІ місце!

Переглядів: 534 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]