Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 18.04.2024, 17:13
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » День паризанської слави
09:21
День паризанської слави
 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Це є ознака безмежної шани і поваги до подвигу тисяч партизанів, які у грізні роки Великої Вітчизняної війни відіграли неоціненну роль у здобутті радянським народом великої Перемоги над фашизмом.  
25 вересня 2013 року в нашій школі відбулися  заходи з нагоди 72-річниці всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Так учні 9-х класів організували зустріч з хором ветеранів війни та праці нашого міста. Зустріли почесних гостей тепло і привітно. Старшокласники підготували розповідь про історію створення колективу, а учасники хору познайомили школярів з піснями воєнних років. 
Також учні та гості школи мали змогу відвідати виставку  фотографій, документів та ужиткових предметів років Великої Вітчизняної війни, екскурсоводом якої була учениця 8 класу Сорока Олена.
Така близька історія Великої Вітчизняної війни з часом стає мало знаною нашим юним поколінням. Тому такий вид громадянсько-патріотичного виховання, яке започатковане в нашій школі, дає можливість зберегти пам’ять про героїчну історію нашого народу та привити вихованцям почуття патріотизму, любов до своєї Вітчизни, гордість за свій народ, за його минуле та сьогодення.




Переглядів: 667 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]