Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 18.04.2024, 07:29
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2015 » Листопад » 22 » День Гідності й Свободи
17:18
День Гідності й Свободи

   

    20 листопада  в школі пройшли заходи  під гаслом «День  Гідності й Свободи – крок у Європу», з нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи, започаткованого Указом Президента України 21 листопада 2014 року.
    В річницю подій на Майдані, учні школи схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття. Вшанували пам'ять героїв різних історичних подій.  Мета  проведення заходів - утвердження серед сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.
    Завершився день вечором  «Патріот» для учнів 8-11 класів, на який були запрошені випускники нашої школи герої сучасності: військовий комісар, Павлов Олег – учасник АТО, Титаренко Олександр – учасник АТО та Куцевол Станіслав . Вони розповіли про службу в зоні окупації: про постійну небезпеку, тяжкі поранення, умови проживання. А також продемонстрували військове обмундирування та речі, які допомагали їм вижити в зоні АТО. Гості вечора супроводжували свою розповідь про війну на Сході фото та відеослайдами. Військові висловили подяку учням першої школи за листи та малюнки, які вселяли надію та віру в перемогу в тяжку хвилину. Школярі показали на сцені музичні номери та театральні композиції на патріотичну тему.
    Кожен із нас розумів серйозність такого заходу, тому намагався вложити максимум почуттів у свій виступ. Цей вечір не залишив байдужими ні вчителів, ні дітей, ні гостей.  


Учениця 11 класу, Кубрак Анна

Переглядів: 641 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]