Чигиринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
імені Богдана Хмельницького
Четвер, 18.04.2024, 09:38
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2016 » Грудень » 02

Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.

У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий,  говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…

Учені не втрачають надії, деякі навіть упевнені, що медикаменти спроможні перемогти ВІЛ,  неодмінно з’являться в найближчі роки. Що ж до вакцини для масового застосування, то, за їхніми прогнозами, вона з’явиться вже в нашому столітті. А поки що всі зусилля науковців і громадськості треба спрямувати на профілактику СНІДу – такі перспективи на найближче майбутнє.

         ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Vlad | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

1 грудня в оновленій актовій залі Чигиринської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Б. Хмельницького шкільні бібліотекарі зустрілися з учням 2-4-их класів. Дізнатися про незвичайні пересувні бібліотеки світу настала і їхня черга. Діти переконалися, що книжки - це надзвичайний скарб, доторкнутися до якого прагнуть і дорослі, і малі навіть у найвіддаленіших куточках земної кулі. І якщо читачі самі не в змозі дістатися до бібліотеки, а тим паче - придбати книгу, то є бібліотеки на колесах, на вітрилах та навіть на чотирьох лапах, що поспішають до своїх користувачів.
Наші діти мають змогу користуватися книжками як шкільної, так і міської дитячої бібліотеки. Тож продемонстрували вони свої знання, граючи в літературну мозаїку за мотивами відомих казок. І хором, і наввипередки відгадували казкових героїв за вчинками та за характеристиками. І насамкінець пообіцяли бути активними читачами й надалі.
... Читати далі »
Переглядів: 487 | Додав: biblio1 | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)